Čo si obliecť na pracovný vianočný večierok? 4 jednoduché tipy, ako zažiariť
Fashion Vianočná inšpirácia
Publikované: 05.11.2022

Čo si obliecť na pracovný vianočný večierok? 4 jednoduché tipy, ako zažiariť

Je čas vystúpiť z komfortnej zóny a všetkých očariť

Najobľúbenejšie obdobie je definitívne za dverami. Vianoce sa nám spájajú nielen s blízkymi, najlepším jedlom roku a tonou koláčikov, ktorých sa nevieme dojesť. Vianočné obdobie sa nám stále viac a vaic spája s americkými tradíciami a halvne s VIANOČNÝMI VEČIERKAMI. 


Vianočný večierok je príležitosť presne na to, aby si ukázala, že sa v móde naozaj vyznáš. Obyčajné každodenné pracovné outfity môžeš aspoň na jeden deň či večer vymeniť za niečo výraznejšie. Nohavicové kostýmy vymeniť za výrazné flitrované šaty alebo pohodlné mokasíny vymeniť za vysoké farebné lodičky. 

Tento rok budeš hviezdou vianočného večierku TY! S našou malou pomocou. 

Vyskladaj si svoj outfit na vianočný večierok z našich kúskov, ktoré nájdeš TU

ŠATY

Ak hľadáš niečo konzervatívnejšie, odporúčame siahnuť po velúrových šatách. Sú krásne, materiál je pevný, a pridajú na ženskosti a elegancii. Pokiaľ však hľadáš niečo výraznejšie, čo z teba spraví hviezdu celého večierku, odporúčame siahnuť po niečom výraznom. 

Či zvolíš flitre alebo radšej výrazné farebné odtiene, to necháme len a len na teba. Ak sa však chystáš vystúpiť zo svojej komfortnej zóny, mysli na to, že v tomto outfite budeš celý večer. Ber teda ohľad aj na výšku podpätkov, dĺžku sukne, či farbu (pozor na biele oblečenie a červené víno). 

Odporúčame zvoliť primeranú dĺžku šiat. Nechceš byť predsa príliš vyzývavá na firemnom vianočnom večierku. Dávaj pozor na hlboký výstrih, mini sukne a priveľmi obtiahnuté šaty. Je to firemný večierok, tak nezabúdaj na decentnosť.

Siahni radšej po dĺžke tesne na kolená alebo midi. Čo sa týka výstrihu, je to na tebe. Pokiaľ ako sa hovorí “ti nie je vidno až do žalúdku”, je to úplne v poriadku a nemusíš sa ničoho báť. 

Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3fotka4

ZVONOVÉ NOHAVICE 

Je pravda, že na vianočný večierok pravdepodobne všetky ženy prídu v šatách. Ak chceš vyniknúť, siahni po nohaviciach alebo dokonca po nohavicovom kostýme. 

Nohavice, ktoré sú v hornej časti zúžene a od kolien rozšírené krásne zvýraznia tvoju postavu. Ale pozor! Pokiaľ si nižšej postavy, nohavice skombinuj s vysokými topánkami alebo aspoň vysokými platformami, inak ich budeš pravdepodobne ťahať po zemi (tak ako ja dnes). 

K nohaviciam môžeš pokojne zvoliť zaujímavý korzet, klasický hladký top alebo košeľu, blúzku či sako.

Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3fotka4

VIANOČNÝ SVETER 

Samozrejme, Vianoce = vianočný sveter. Ak sa tradícia zo západných krajín k tebe este nedostala, daj tomu ešte chvíľu, príde to a ty si vianočné svetre zamiluješ.

Pri kúpe mas hneď niekoľko možností. Môžeš siahnuť po klasickom “ugly Christmas sweater”, čo je len škaredý, farebný sveter preplácaný všetkými možnými vianočnými motívmi. 

Ten je samozrejme vždy skvelou voľbou na Vianoce. Stačí ho skombinovať s klasickými pukovými nohavicami či širokými zvoncovými nohavicami.

Neboj sa sveter skombinovať so sukňou. Napríklad so satenovou alebo elegantnou puzdrovou bude vyzerať fantasticky!

Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3fotka4 / fotka5 

KOSTÝM 

Tak ako sme ťa presviedčali na nohavice v predchadzajujom odseku, kostým z teba spraví bohyňu! Nielen ten nohavicový, ale aj sukňový. Kostým je neuveriteĺne elegantný, sexy a zároveň je to kúsok, ktorý využiješ v množstve outfitov. 

Ak už dlhšie uvažuješ nad tvídovým sakom, teraz je ten správny čas! Dokonca je toto tvoja ideálna príležitosť doplniť sako tvídovou puzdrovou sukňou. 

Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

Vyskladaj si svoj outfit na vianočný večierok z našich kúskov, ktoré nájdeš TU

Ak sa ti naše tipy páčili, nezabudni navštíviť náš e-shop www.glash.sk, kde nájdeš najnovšie módne trendy nielen v oblasti oblečenia ale aj doplnkov. V kategórii BLOG nájdeš zase rady, ako kombinovať jednotlivé kúsky, čo dnes variť, či aké trendy ťa čakajú počas tohto roku. Nájdeš nás aj na Facebooku @glash.sk, na Instagrame @glash.sk, na Pintereste @glashsk a na Tiktoku ako @glash.sk, kde nás môžeš označiť aj prostredníctvom hashtagov #glash a #glashgirls.

Zdieľaj článok s kamošmi:

Sleduj nás: