Dovolenkové outfity: základné kúsky na milión spôsobov
Fashion
Publikované: 15.08.2022

Dovolenkové outfity: základné kúsky na milión spôsobov

Už žiadne klasické rifľové šortky a biela košeľa

Koniec dovoleniek? Ani zďaleka ešte nie! Ak si si aj ty nechala dovolenku na poslednú chvíľu, tak tu máme pre teba inšpirácie na jednoduché dovolenkové outfity, ktoré pokojne skombinuješ aj na jeseň s teplejšími kúskami.

Neboj sa crop topy nahradiť plavkovou podprsenkou, veď si predsa len na dovolenke. Nezabudni ani na podpätky, veď nikdy nevieš, či náhodou nepôjdeš na večeru do luxusnej reštaurácie, a to je tvoja šanca ukázať štíhle opálené nohy. Dlhé nohavice pre chladnejšie večery strávené prechádzaním sa po móle popri pláži, pohodlné šľapky ale aj košele, ktoré cez deň využiješ ako prehoz na plavky a večer z nich vykúzliš skvelý outfit. 

Tak čo? Si na dovolenku dostatočne pripravená? Lebo @liviaa_ je pripravená na to, aby ti ukázala, ako sa obliekať na dovolenke. 

Ak sa ti naše tipy páčili, nezabudni navštíviť náš e-shop www.glash.sk, kde nájdeš najnovšie módne trendy nielen v oblasti oblečenia ale aj doplnkov. V kategórii BLOG nájdeš zase rady, ako kombinovať jednotlivé kúsky, čo dnes variť, či aké trendy ťa čakajú počas tohto roku. Nájdeš nás aj na Facebooku @glash.sk, na Instagrame @glash.sk, na Pintereste @glashsk a na Tiktoku ako @glash.sk, kde nás môžeš označiť aj prostredníctvom hashtagov #glash a #glashgirls.

Zdieľaj článok s kamošmi:

Sleduj nás: