EMILY IN PARIS: tvoj každodenný fashion guru
Fashion
Publikované: 26.01.2022

EMILY IN PARIS: tvoj každodenný fashion guru

Jedno veľké MILUJEME! Móda, vzťahy, jedlo a Francúzsko.

Aj tebe chýba každodenná fashion inšpirácia? Stačí si pozrieť novú sériu Emily in Paris a hneď budeš vedieť, čo si zajtra obliecť. Možno si na prvý pohľad povieš, že to nie je vôbec ten tvoj štýl, že tie jej farebné a pomerne extravagantné outfity by si si ozaj nikdy neobliekla. To ale vôbec nevadí. My sme si povedali to isté. Alebo aj nie?

Každopádne je Emily in Paris neskutočný seriál, ktorý odporúčame všetkými 10timi (možno aj viacerými). Seriál počas ktorého sa stihneš zamilovať, mať zlomené srdce aj si ho vyliečiť. Dve série počas ktorých sa rozhodneš byť marketingovou špecialistkou, profesionálnou kuchárkou alebo módnou dizajnérkou. Jednoducho Emily. Prenes sa s nami ešte aspoň na chvíľku do krásneho slnkom zaliateho Paríža a zamiluj si zas s znovu outfity týchto skvelých žien. 

Nasledujúci článok obsahuje spoilery! 

Emily 

Jednoducho farebná. Tak pestrý ako je život samotnej Emily, taký je aj jej šatník. Šialené outfity, na ktoré keď si trúfneš, tak naozaj dávame klobúk dolu. Budeme hovoriť asi za viaceré z nás, keď povieme, že pri niektorých outfitoch sme sa len chytali za hlavu. Možno si spomínaš na Sex v meste alebo Gossip Girl, kedy sme zažívali toto isté. No jednoducho ako inak zaujmeš na ulici ak nie oblečením?! A Emily teda vedela ako nato! 

Obľúbená farba - ružová!

Tipni si, koľko ružových kúskov mala na sebe Emily. Pri čísle 37 sme prestali počítať. Emily Cooper je jednoducho milovníčkou monochromantického looku. Nie je však pre ňu žiaden problém skombinovať na prvý pohľad neskombinovateľné. Zelená, ružová, oranžová, fialová a to všetko s modrou. Áno, počas seriálu sme si mohli všimnúť naozaj všelijaké kombinácie. TERAZ JE RAD NA TEBE! Vystúp aj ty zo svojej komfortnej zóny a ukáž svoj Emily outfit. 

Máme druhú Blair

V mnohých outfitoch nám Emily pripomínala slávnu Blair Waldorf. Kombinácie farieb, vzorov a materiálov boli priam pastvou pre oči, no asi máloktorá z nás by si vedela predstaviť, že by tak reálne chodila oblečená. Každopádne do seriálu sme sa zamilovali, ale to pripisujeme aj tej fantastickej parížskej atmosfére. No povedz nám sama, ktorý outfit Emily sa ti najviac pozdával.

ZDROJ: Netflix

Camille

Z fashion hľadiska môžeme Camille charakterizovať ako úplný opak Emily. Jednoduché čisté, štýlové a praktické obliekanie, jednoducho pravá parížanka. Camille je štýlovo asi bližšia nám všetkým. Klasické basic kúsky, častokrát doplnené niečím výraznejším. Elegantné saká, mokasíny a kostýmy vymenila občas aj za rifle, koženú bundu či dokonca kovbojské čižmy. 

Jednoduché farby a línie 

Práve Camille nám ukázala počas 2 sérií ako jednoducho kombinovať klasické basic kúsky, ktoré má v šatníku azda každá z nás. Po väčšine to boli oversized saká, no nemôžeme zabudnúť ani na jej výrazný červený kostým či smaragdovo zelené kárované sako. Pozrieť sa do šatníku Camille by bol sen asi mnohých z nás. Ktovie čo by sme tam našli, alebo radšej koho? 

Keď už farba, tak jedine červená

Vo väčšine to bola čierna, béžová a občas biela. Ak už však Camille chcela siahnuť po niečm farebnom, boli to práve červené kúsky. Kostým, topánky, baretka či tričká. A dokonca, aby sme nezabudli na jej ikonické červené slnečné okuliare. Áno, musíme uznať, že Camille červená nesmierne pristala a po tejto sérii sme si do svojich šatníkov zaobstarali niečo červené aj my!

ZDROJ: Netflix

Mindy 

Druhá Emily. Minimálne čo sa týka štýlu a farebnosti obliekania. Mindy, ktorá je pôvodom zo Shanghaiu sa v milovanom Francúzsku ocitla vďaka svojmu spevu. Hoci jej začiatky neboli veľmi jednoduché, k spevu sa konečne dostala. Veď to sme mohli vidieť počas celej druhej série. Osobne sme si štýl Mindy zamilovali. Krásna hra farieb, štýlové looky, ktoré dizajnérom show naozaj vyšli. 

Máme druhú Serenu?

Blair sme už našli vďaka Emily. No a aby sme mali dvojici B&S kompletnú, Serenu nám nemôže pripomínať nikto iný, než samotná Mindy. Mindy v sebe nezaprela dušu hudobníčky a jej outfity boli viac než “WOW”. Ak si teraz hovoríš, že Mindy bola práve tou postavou, ktorej outfity by si si nikdy neobliekla, z istej časti úplne rozumieme. Mindy však nechcela byť šedou myškou a rozhodla sa na ulici zaujať nielen svojim hlasom ale aj outfitmi! A povedzme si, kto by sa za ňou neotočil, keby ju stretol na ulici. 

Šperky - neoddeliteľná súčasť outfitu 

Asi ani v jednej časti nebola Mindy bez šperkov. Áno, dokázala nám to, čo sa hovorí už roky. Šperky jednoducho patria do každého outfitu. Nech máš rifle a mikinu alebo krásne šaty, šperk je viac ako potrebný. Či už zvolíš retiazku, náušnice alebo prstene či náramky, šperky sú častokrát výraznejšie ako samotný outfit a preto to s nimi nikdy neprežeň. Radšej menej výrazný outfit a viac šperkov. To je heslo Mindy. 

ZDROJ: Netflix

Sylvie

Elegancia na prvom mieste, dobre zvolené ferabné kombinácie, jednoducho veľké vau. Aj keď sa o veku žien nemá verejne rozprávať, Sylvie by mala byť presným opakom. Sylvie stvárňuje v seriále Emily in Paris 58 ročnú úspešnú marketérku, ktorá vie, čo chce. A čo sa módy týka, tak Sylvie volí naozaj prepracované kúsky, krásne hravé outfity, ktoré pôsobia na jednej strane veľmi elegatne a na druhej strane sa nebojíj ukázať svoju fantastickú postavu. 

Videli sme vôbec Sylvie v nohaviciach? 

Jednou vetou. Sylvie vie ako na to. Zapamätali sme si ju vďaka puzdrovým sukniam, ktoré skvelo ukázali jej postavu. Ale aby sme ťa nenapínali, odpoveď je áno! Sylvie mala na sebe minimálne 2 outfity, ktoré by si si ako správna milovníčka Emily mala pamätať. Ide o 2 kostými, ktoré nebolo možné si nevšimnúť. Červený kostým s bielou košeľou a strieborný kostým doplnený zelenou košeľou. Och, tieto farby! 

Takmer stále niečo čierne 

Sukňa, šaty alebo sako. Hoci aj topánky. Silvie bola práve tou, ktorá mala takmer vždy na sebe niečo čierne. Našla si outfit, ktorý toto pravidlo vyvracia. Máme odpoveď! Výnimky potvrdzujú pravidlá. Každopádne by sme si ale so Sylvie mali brať príklad. Vyzerať tak fantasticky v jej veku, neskutočne dobre sa obliekať a byť ešte taká úspešná, na to musíme zistiť nejaký recept. 

ZDROJ: Netflix

Či už si Emily in Paris videla alebo nie, odporúčame. Pokojne aj niekoľkokrát. Ja osobne som videla prvú sériu 7krát. Naozaj, neklamem. Neskutočne nás baví, ako do seba všetky časti zapadajú, ako sa každá postava vyvíja a hlavne všetky už chceme vedieť, ako skončí  love story Emily a Gabriela. Vyberie si Alfieho alebo Gabriela? My úprimne naozaj nevieme a nevieme sa ani rozhodnúť, ktorému fandíme viac. 

Ak sa ti naše tipy páčili, nezabudni navštíviť náš e-shop www.glash.sk, kde nájdeš najnovšie módne trendy nielen v oblasti oblečenia ale aj doplnkov. V kategórii BLOG nájdeš zase rady, ako kombinovať jednotlivé kúsky, čo dnes variť, či aké trendy ťa čakajú počas tohto roku. Nájdeš nás aj na Facebooku @glash.sk, na Instagrame @glash.sk a na Pintereste @glashsk, kde nás môžeš označiť aj prostredníctvom hashtagov #glash a #glashgirls.

Vyskladaj si svoj EMILY outfit

Zatiaľ žiadne produkty.

Zdieľaj článok s kamošmi:

Sleduj nás: