Septembrové inšpirácie na štýlové outfity do každého počasia
Fashion
Publikované: 26.09.2022

Septembrové inšpirácie na štýlové outfity do každého počasia

Ani sme to nestihli a september je už v polovici! Ak si myslíš, že len tebe ten čas tak rýchlo uteká, neboj sa! My to vnímame úplne tak isto. To, že je september už za svojou polovicou znamená len jedno! Jesenné outfity už čakajú. Nielen, že je čas vytiahnuť koženky, oversized vrchné košele a trenchcoaty, ale je čas začať všetky svoje obľúbené kúsky VRSTVIŤ!

Základy vrstvenia ti samozrejme ukážeme v našom článku "Lekcia vrstvenia: Tieto trendy v módnej kombinatorike sú práve IN" alebo po kliknutí na TENTO odkaz. Neboj sa, samozrejme naša rubrika mesačných outfit inšpirácií nezaostáva, a toto sú naše tipy, ako odštartovať jeseň štýlovo. 

Na začiatok odporúčame určite siahnuť po základných farbách - zemité odtiene, biela a denim. Z materiálov je to samozrejme koža/koženka, džínsovin a veľa veľa pletenín. Nezabudni ani na DOPLNKY! Kabelky, čiapky a túto sezónu sa nezaobídeš bez klobúku! O tom, ako nosiť klobúky sa dočítaš už čoskoro, ale ak dovtedy nevydržíš, toto je naša malá rada.

Neboj sa kombinovať klobúky s menej tradičnými outfitmi. Pokojne ich zapoj do teplákových outfitov, zlaď ich s teniskami či kovbojkami, neboj sa siahnuť ani po výrazných farebných odtieňoch klobúkov. Túto sezónu je klobúk totálnym MUST-HAVE.

Ak si nevieš dať rady, čo v septembri na seba, jeden z našich obľúbených IG profilov @amyfuchsia ti ukáže, ako na to!

Ak sa ti naše tipy páčili, nezabudni navštíviť náš e-shop www.glash.sk, kde nájdeš najnovšie módne trendy nielen v oblasti oblečenia ale aj doplnkov. V kategórii BLOG nájdeš zase rady, ako kombinovať jednotlivé kúsky, čo dnes variť, či aké trendy ťa čakajú počas tohto roku. Nájdeš nás aj na Facebooku @glash.sk, na Instagrame @glash.sk, na Pintereste @glashsk a na Tiktoku ako @glash.sk, kde nás môžeš označiť aj prostredníctvom hashtagov #glash a #glashgirls.

Videla si už naše trendy novinky?

Zdieľaj článok s kamošmi:

Sleduj nás: