Zaraď do šatníku farby: #1 ZELENÁ
Fashion
Publikované: 14.10.2021

Zaraď do šatníku farby: #1 ZELENÁ

BRING COLORS & GO FOR GOLD

Zaradiť do šatníku farby je niekedy poriadna fuška. Ak si zvyknutá nosiť skôr neutrálne odtiene ako je čierna, biela alebo béžová, máme pre teba Októbrovú výzvu! Ak svoj šatník stále dopĺňaš novými trendy kúskami, skús si pri najbližšom nákupe zaobstarať niečo zelené! 

Áno, pre tento mesiac sme si vybrali práve zelené odtiene, ktoré ti ukážeme, ako sa dajú kombinovať na mnoho spôsobov a aké kúsky voliť. Pohodlne sa usaď a prečítaj si s nami ako zaradiť do svojho šatníku viacero farieb. 

P.S: Každý mesiac sa môžeš tešiť na inú farbu! 

Džínsovina 

Jesenné počasie nás núti vymeniť obľúbené šaty a sukne za dlhé nohavice. Rifle sa tak pomaly ale isto stávajú každodennou voľbou pri tvorbe outfitu. Ak nevieš, po akom strihu siahnuť, odporúčame ti náš článok s názvom Ako si vybrať správny strih riflí: kategórie, návod a odporúčania

Ak sa však uvažuješ nad tým, že či sa zelená s modrou nebudú biť, rovno ti hovoríme nie! Kombinovať džínsovinu s akýmkoľvek iným farebným odtieňom je vždy skvelý nápad. V tomto prípade odporúčame siahnuť po rôznych odtieňoch zelenej. Tmavá zelená, smaragdová, mintová alebo bledulinká zelená. 

Koženková bundička

Jeseň je typická aj tým, že začíname vrstviť svoje oblečenie, aby sme ráno nezamrzli a poobede mohli ukázať, čo pod bundou skrývame. Sami dobre vieme, že vrstvenie vie dať niekedy poriadne zabrať! Máme však jeden tip ako vrstvenie oblečenia uľahčiť! 

Vďaka farebným kombináciám vieš tento proces naozaj zjednoduchšiť. Ak patríš do tej našej skupiny - tí, ktorí kombinujú čiernu s čiernou - dobre vieš, že zaradenie už jednej farby, na ktorú nie si zvyknutá, bude celkom fuška. Aj práve preto je koženková bunda (na štýl saka alebo košele) ideálnou príležitosťou ako outfit farebne oživiť. Skombinovať ju môžeš s čiernymi nohavicami, bielym rolákom a pokojne (v prípade studených rán) doplň béžový sveter. 

Neboj sa ani kombinácie “koža s kožou”. Tento trend sa ti možno zo začiatku zdá čudný, no uvidíš sama, že si ho zamiluješ. 

Komplet 

Najjednoduchšia outfit voľba, po akej môžeš siahnuť VŽDY je komplet. Prečo? Ak zvolíš pletený komplet, jediné čo musíš ešte doladiť je (v prípade chladného počasia) bunda alebo kabát. Ak sa však rozhodneš pre kostýmový/oblekový komplet, neminie ťa kombinácia s topom či bundou. V tomto prípade však môžeš siahnuť po trendy mokasínach či mules šľapách, klobúku a trenchcoate. To je náš tip na skvelý outfit!

Ak rozmýšľaš nad kúpou kompletu a je už vonku poriadne chladno, nemôžeme ti lepšie poradiť, ako siahnuť po pletenom komplete, ktorý môžeš nosiť nielen na doma pokojne aj do práce (samozrejme oddelene). Ak teda komplet, vyberaj si rolákový vrch alebo sveterový vrch na gombíky (kardigán). Tieto komplety vieš naozaj jednoducho kombinovať a sú nesmierne pohodlné. 

Nohavice 

Prišiel čas, kedy sukňa ani šaty už nie sú tou najlepšou voľbou, lebo vonku poriadne prituhlo a ani to opálenie už nie je to, čo bolo. Sukne a šaty vymieňame za nohavice, a tie môžu vyzerať aj takto! 

Koženkové nohavice alebo legíny sú aj túto sezónu nesmiernym fashion trendom, o ktorom budeme počuť aj niekoľko ďalších sezón. Skvelo zvýraznia postavu, jednoducho sa kombinujú a v mnohých prípadoch sú zateplené, takže ti nebude zima ani keď budeš 20 minút čakať na autobus. A tvoje outfity môžu vyzerať napríklad aj takto!

Doplnky 

Mnohé z nás sa ale nechcú vzdať svojho krásneho šatníku, ktorý je plný neutrálnych jednoducho-kombinovateľných kúskov a nechceme ho rozbiť farebnými odtieňmi. Riešenie máme aj pre teba! Siahni po doplnkoch. Zima je už za rohom a tak môžeš pokojne začať voliť pletené veľké šály, ktoré sú často zdobené károvaným vzorom v rôznych farebných odtieňoch. Toto je tvoja šanca! 

Ak sa ti naše tipy páčili, nezabudni navštíviť náš e-shop www.glash.sk, kde nájdeš najnovšie módne trendy nielen v oblasti oblečenia ale aj doplnkov. V kategórii BLOG nájdeš zase rady, ako kombinovať jednotlivé kúsky, čo dnes variť, či aké trendy ťa čakajú počas tohto roku. Nájdeš nás aj na Facebooku @Glash, na Instagrame @glash a na Pintereste @glashsk, kde nás môžeš označiť aj prostredníctvom hashtagov #glash a #glashgirls.

- Miška 

Zdieľaj článok s kamošmi:

Sleduj nás: