Farebné kombinácie: ako nosiť ružovú s hnedou? Napríklad aj takto!
Fashion
Publikované: 31.08.2021

Farebné kombinácie: ako nosiť ružovú s hnedou? Napríklad aj takto!

Vsaď túto jeseň na farebnosť

S farebnosťou to ani jedna z nás pravdepodobne nepreháňa. Áno, momentálnym trendom sú skôr neutrálne kúsky, ktoré sa jednoducho kombinujú. A potom sú tu také malé úlety, ktoré máme všetky. Oranžový sveter, ružové nohavice, zelený top. Kúsky, ktoré vytiahneme raz za sto rokov, a aj tak sme po väčšine s tým outfitom nespokojné. A pritom je také jednoduché kombinovať výrazný a neutrálny kúsok. 

Hovoríme o nie veľmi tradičnej kombinácii hnedej a ružovej. Je pritom len a len na tebe, akú ružovú zvolíš. Môže to byť sýta cyklaménová, no nezabúdaj ani na trendy cukríkovú, ktorej si zaručene podľahla aj ty sama! Nezabúdaj ani na vhodnú hnedú farbu, ktorá môže byť opäť vo viacerých farebných prevedeniach. Neboj sa ani výrazého ťavieho odtieňu, ktorý je typický pre kabáty. No nezabúdaj ani na to, že aj béžová je odtieň hnedej!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa India Moon (@indiaamoon)

Satén + pletenina 

Saténové sukne zažívajú veľký boom, čo znamená, že ani jeseň nebude výnimkou! Cyklaménová midi alebo pokojne aj maxi saténová sukňa je must-have nasledujúcich týždňov a mesiacov. V kombinácii s teniskami, s workermi alebo aj s úzkymi čižmami na vysokom podpätku a svetríkom alebo oversized mikinou vytvoríš nádherný outfit!

Tepláková súprava 

Tepláková súprava je must-have kúsok do každého počasia, to už dávno vieme. Záleží už len na tebe, či siahneš po verzii s kapucňou alebo bez. Každopádne odporúčame teplákové súpravy kombinovať v chladnejších dňoch s hnedým kabátom! Určite nezabúdaj ani na vysoké ponožky a tenisky s vyššou podrážkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa India Moon (@indiaamoon)

Svetríky nadovšetko

Svetre jednoducho k jesennej sezóne patria! A na začiatok svetrovej sezóny sa asi nikto neteší tak ako my. Rôzne farby, strihy a materiál ti zaručia to, že aj keď zvolíš jeden sveter vo viacerých farbách, každý outfit bude vyzerať inak. A kombinácia hnedé elegantné nohavice a vlnený ružový sveter je MUST-HAVE! Výrazná ružová v kombinácii s elegantnou hnedou je vhodná do každého pracovného prostredia. Pokojne tento outfit môžeš kombinovať s bielou košeľou, ktorá výraznú ružovú len podtrhne. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Jade Stone (@laurajadestone)

Kostým nielen do práce 

Kostýmy sme si zamilovali. Nielen tie nohavicové, ale aj klasické elegantné s puzdrovou sukňou. A kedy inokedy nosiť kostýmy ako teraz? Ale čo si k takému kostýmu obuť? Jednoduché vysoké čižmy. Pokojne až nad koleno, no pokojne to môžu byť aj nižšie, napríklad semišové čižmy s hrubším podpätkom. 

Kabelka, ale pozor na to, AKÁ 

Všetky kabelky volíme skôr v jednoduchých farbách ako je béžová, čierna či hnedá. Čo tak siahnuť po výraznejšej farbe? Ružové kabelky nie sú medzi nami veľmi popuárne, no je čas zmeniť to! Siahnuť po výraznom doplnku je to najlepšie, pre čo sa môžeš rozhodnúť. Každý outfit, do ktorého tento výrazný prvok zakomponuješ, sa stane magnetom na oko. A ktorá z nás by nechcela, aby sa za ňou na ulici niekto otočil? Je čas siahnuť po ružovej kabelke! Či už veľkej, strednej alebo len mini kabelke. 

Ak sa ti naše tipy páčili, nezabudni navštíviť náš e-shop www.glash.sk, kde nájdeš najnovšie módne trendy nielen v oblasti oblečenia ale aj doplnkov. V kategórii BLOG nájdeš zase rady, ako kombinovať jednotlivé kúsky, čo dnes variť, či aké trendy ťa čakajú počas tohto roku. Nájdeš nás aj na Facebooku @Glash, na Instagrame @glash a na Pintereste @glashsk, kde nás môžeš označiť aj prostredníctvom hashtagov #glash a #glashgirls.

- Miška 

Zdieľaj článok s kamošmi:

Sleduj nás: