Zamiluj sa do tylu: ako nosiť tylové sukne na 20+ spôsobov
Fashion
Publikované: 16.05.2022

Zamiluj sa do tylu: ako nosiť tylové sukne na 20+ spôsobov

Bez nej sa tento rok určite nezaobídeš!

Tylové sukne. Obrovský trend módnej scény už niekoľko rokov. Milujú ich malé dievčatá, pretože si priapdajú ako princezné. Milujeme ich aj ako dospelé, pretože sú elegantné, hodia sa aj na spoločenské udalosti a tak jednoducho sa kombinujú. A v neposlednom rade ich milujú aj staršie dámy, ktoré sukniam dodávajú neskutočnú nadčasovosť. Ak teda stále váhaš, toto je tvoje znamenie, prečo si ju jednoznačne zaobstarať! 

PREČO ÁNO? 

Ak ti ešte nestačilo presviedčania, dovoľ nám povedať ti hneď niekoľko výhod tylových sukní: 

  1. Netreba ich tak často žehliť a prať: Tyl je nenáročný na starostlivosť. Sukne netreba takmer vôbec žehliť. Stačí, sk ju budeš sušiť zavesenú a pekne ju vyhľadíš, ked ju vyberieš z práčky. Ak sa zašpiní, veľmi ľahko sa vyčistí, alebo sa jednoducho fľak schová do vrstvy tylu.
  2. Sú ideálne na každodenné nosenie: Tylové sukne môžeš nosiť s mikinou, tričkom, elegatným body, košeľou, svetrom, rifľovou bundou, koženkou, oversized tričkom, crop topom a veľa ďalšími vecami, ktoré už máš dávno doma. 
  3. Vhodné aj na spoločenské udalosti: V kombinácii s elegantnými topmi a vysokými topánkami vytvoríš krásny outfit vhodný na svadbu, promócie či dokonca aj outfit maturity. Pokiaľ ide o svadby odporúčame jemné pastelové farby (určite nie čiernu, ale ani bielu či smotanovú). 

TYLOVÁ SUKŇA SO SAKOM trochu inak

Koľkokrát si si povedala, že sú tvoje outfity nudné a chcela by si ich nejako oživiť? My už asi miliónkrát. Aj v tomto ti pomôže tylová sukňa. Skvelo sa hodí ku všetkým typom sák - predĺžené, cropnuté alebo klasické či tvídové. Stačí ak sako zopneš opaskom a vytvoríš veľmi elegantný a ženský outfit. Tento look navyše zvýrazní tvoj štíhly pás. Či už sa rohodneš siahnuť po vysokých lodičkách alebo štýlových teniskách. Neveríš nám? Presvedč sa sama! Tylové sukne sú u nás populárnym kúskom, a tak ich dopĺňame stále v nových strihoch a farbách. Stačí, ak klikneš SEM alebo na glash.club/tylovesukne ❤️

Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

TYLOVÁ SUKŇA SO SAKOM v elegantnom štýle

Obliecť sa do práce stále nejak inak vie byť poriadny ranný hlavolam. V pondelok nohavice, v utorok sukňa, v stredu šaty, štvrtok doplníš outfit sakom a v piatok? No piatok s amusíš jednoznačne ukázať! Vyraziť z kancelárie rovno do mesta na drink s kamoškami, to je niečo, čo chceme všetky! Neboj sa siahnuť po tvídovom saku, ktoré je ideálnym doplnkom aj na svadby či rôzne spoločenské udalosti. Tylovú sukňu môžeš kombinovať s mokasínami alebo uzatvorenými šľapkami. 

Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

ČIERNO-BIELA KLASIKA 

Čierno-biela kombinácia je jednoducho klasika, ktorú nejde vynechať. Jednoduchá elegancia, nadčasovosť a kúsky, ktoré jednoducho nájdeš v šatníku každý deň. Táto kombinácia však ani zďaleka nemusí byť taká nudná ako sa ti na prvý pohľad môže zdať. Pásikavé kúsky si momentálne opäť veľkým hitom, a tak jednoznačne odporúčame po niekoľkých topoch a tričkách siahnuť. Či už zvolíš bielu alebo čiernu sukňu, spravíš dobre! Neboj sa outfit doplniť sakom alebo koženkou. 

Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

Ako nosiť tylovú sukňu štýlovo?

S mikinou či so svetrom. Tylové sukne nosíme väčšinou s kalsickými topmi, tričkami alebo maximálne so sakami. Neboj sa vyčnievať a kombinuj sukňu s mikinami. S kapucňami či bez nej, tvoje outfity budú magnetom pre oko. Celý outfit môžeš kombinovať s topánkami na podpätku alebo s teniskami či mokasínami. Tieto kombinácie si okamžite zamiluješ. Ak sa ti ale nepozdáva kombinácia elegantnej tylovej sukne a street-stylovej mikiny, pokojne ju vymeň za sveter - za dlhý kardigán, pulóver alebo sveter na gombíky. Siahnuť môžeš tiež po roláku, ak chceš svoj outfit nechať skôr v elegantnej úrovni. 

Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

Vyhraj sa s farebnými tylovými sukňami

Klasické farebné odtiene tylových sukien sú samozrejme hnedá, čierna, béžová či prípadne bledučká ružová. Čo tak ale siahnuť po farebných variantoch? Výrazná zelená, modrá, žltá či oranžová. Vyhraj sa s farebnými outfitmi a zabojuj s nepekným počasím farabmi. Neboj sa ich kombinovať s inými farebnými odtieňmi alebo s béžovými odtieňmi (ktoré nikdy nie sú zlou voľbou!). 

Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

Ako z módnej prehliadky

Kombinovať obyčajne nekombinovateľné a vyskladať si outfit, o ktorom si ani len nesnívala. Aj tak vyzerajú niekedy outfity na módynch prehliadkach. A presne to je možnosť, ako zažiariť. Siahni po výrazných kúskoch, napríkald transparentná tylová sukňa v kombinácii s rifľami a výrazné tričko s potlačou. Alebo siahni radšej po dizajnérkom výraznom kúsku a doplň ho klasickou midi tylovou sukňou. Celý outfit doplň výrazným make-upom a doplnkami a môžeš vyraziť do ulíc.

Odkazy: fotka1 / fotka2 / fotka3 / fotka4

Vyskladaj si u nás svoj nový obľúbený outfit a podeľ sa s ním na sociálnych sieťach a označ nás! My ťa za to odmeníme ❤️

Ak sa ti naše tipy páčili, nezabudni navštíviť náš e-shop www.glash.sk, kde nájdeš najnovšie módne trendy nielen v oblasti oblečenia ale aj doplnkov. V kategórii BLOG nájdeš zase rady, ako kombinovať jednotlivé kúsky, čo dnes variť, či aké trendy ťa čakajú počas tohto roku. Nájdeš nás aj na Facebooku @glash.sk, na Instagrame @glash.sk, na Pintereste @glashsk a na Tiktoku ako @glash.sk, kde nás môžeš označiť aj prostredníctvom hashtagov #glash a #glashgirls.

Vyber si tú svoju ešte dnes ❤️

Zdieľaj článok s kamošmi:

Sleduj nás: