Najzvláštnejšie módne trendy, ktoré ťa zaručene pobavia!
Lifestyle
Publikované: 30.12.2021

Najzvláštnejšie módne trendy, ktoré ťa zaručene pobavia!

Trendy, či skôr módne výstrelky?

Niektoré trendy vždy boli a stále aj sú jednoducho zlé. Dizajnéri sa s niektorými „trendmi“ vyhrali, mysleli si, že to bude skvelý nápad, ľudia si ich obľúbia a budú ich nosiť pravidelne. V mnohých prípadoch sa však mýlili a jednoducho to tak nebolo. Ako príklad na navnadenie uvádzame rifľové čižmy, dvojité rifle, či priesvitné oblečenie. A to je len niekoľko kúskov, ktoré sa mali stať trendmi, no ich osud bol úplne iný. Skončili v kategórii módne výstrelky, najhoršie fashion trendy alebo jednoducho „veci, ktoré by si nemala nikdy nosiť“. 

Do tejto kategórie by sme mohli zaradiť stovky výstrelkov, ktoré boli skôr na smiech ako hodné obdivu. Aj preto, že je dnes prvý apríl, deň posmeškov a výstrelkov, zasmej sa s nami na niektorých šialenostiach, ktoré keby sa ujali, nosili by sme ich pravdepodobne dnes všetky. 

1. Rifľové čižmy

Hľadáš vysoké čižmy, ktoré budú zároveň doplnkom outfitu? Presne toto si asi hovorili návrhári, keď prišli s rifľovými čižmami. Jednoducho kúsok, ktorý hoci uzrel svetlo sveta, no nikdy nedostal veľmi šancu na to, aby sa dostal do e-shopov či nedajbože do ulíc. A ani sa tomu nemožno veľmi čudovať.

weird fashion trends


Zdroj: mommyish.com

2. Rifle s priesvitnými záplatami 

Ak chceš dotrhané rifle, ale nechceš aby ti bola zima, toto je skvelá voľba. Jedine, že by nie. Ide o rifle, ktoré majú na kolenách „záplaty“. Tieto záplaty sú však priesvitné. Práve tento prvok im dodáva na výnimočnosti, no asi nikto tento trend nepochopil, čomu sa ani nečudujeme. Tento trend bol jednoducho veľkým krokom mimo. 

weird fashion trends


Zdroj: Nordstrom

3. Sandále s latexovými ponožkami 

Vyzerá to tak zle, ako to znie. Jednoducho povedané, topánky sa predávajú s všitými ponožkami, ktoré sú vyrobené z latexu. Zlý nápad a ešte horšie prevedenie. Červené sandále na tenkom podpätku, ktoré sú doplnené latexovými ponožkami s potlačou kože. Nielen že si nevieme predstaviť, ako komicky to musí vyzerať, keď má modelka snedú pokožku a ponožky sú bledé, ale navyše musí byť táto „obuv“ nesmierne nepohodlná - a v lete asi najviac. V latexe sa ti chodidlo spotí, bude sa ti v „ponožke“ šmýkať noha, celé sa roztiahnu a tebe sa k tomu zvrtne členok. Ideálna kombinácia pre leto so sadrou na nohe. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Francesca Botrini (@francescabotrini)


4. Farebné čižmy  

Pojem farebné čižmy znie celkom v poriadku, dokonca sa nám predstava ružových alebo mentolových čižiem viac ako pozdáva. No reč je o vysokých čižmách (nad koleno), pričom každá čižma je inej farby. To znamená, že jedna je modrá a druhá je ružová. Jedna je fialová, druhá oranžová. No povedzme si pravdu, kto by si trúfol na takýto farebný doplnok? 

5. Rifle so zipsom na zadku 

Trend, ktorý bol trendom asi len v USA, a vôbec im tento trend nezávidíme. Pýtaš sa prečo? Myslíš si, že to je super nápad? Predstav si, ako ideš v práci alebo v škole na záchod a v tej malej kabínke si musíš zapínať na zadku zips. Ufff, no z kabínky by si vyšla celá spotená a pravdepodobne s rozopnutým zipsom, lebo tento trend je naozaj veľmi nepraktický. 

weird fashion trends


Zdroj: Instagram

6. Chlpaté sandále 

Áno, chlpaté šľapky sú viac ako odporúčané, pokiaľ chceš siahnuť po výrazných trendoch v topánkach. Chlpatý dizajn sa však neujal pri sandáloch, teda pri sandáloch na podpätku. Jednoducho to vyzeralo komicky. Hoci mohlo ísť o pomerne pohodlný kúsok, vizuálne išlo o jeden z najšialenejších výmyslov. 

7. Džínsy s mäsovými záplatami

Radšej si pozri len obrázok. K tomuto trendu sme si museli sadnúť, lebo ani my nevieme, koho by niečo takéto mohlo napadnúť. Preto si radšej uži len fotku. 

Fashion Trends


Zdroj: mommyish.com

8. Dvojité džínsy 

Postupne sa približujeme k tým horším „trendom“. Práve v prípade dvojitých džínsov sme ostali mierne v šoku, pretože kto by čakal niečo takéto. Jednoducho veľmi čudné džínsy, ktoré sa pravdepodobne obliekajú úplne normálne, dokonca sa zdá, že by mohli byť aj vcelku pohodlné, no vyzerajú naozaj zvláštne. No veď povedz, obliekla by si si takéto niečo? 


Zdroj: www.heraldweekly.com

9. Nohavicové topánky  

To je tak, keď chceš skombinovať trendy nohavice a trendy topánky - veď prečo nie. V tomto prípade musí byť proces obliekania dosť náročný a pravdepodobne asi ani nosenie nie je veľmi pohodlné. Pre predstavu si pozri fotku, určite ťa pobaví. A možno si povieš wau a okamžite začneš hľadať, kde si môžeš takéto nohavice kúpiť. 

10. Priesvitné nohavice

Ak nevieš, čo si máš predstaviť, predstav si pršiplášť pre svoje nohy, či nohavice. Pretože presne tak tieto „nohavice“ vyzerajú. Hoci ako pršiplášť pre tie nové rifle by to nebolo tak na škodu. Tento módny výstrelok sa však nosil (mal sa nosiť) len s farebným body. Takže ti bolo vidno takmer celý zadok, skoro ako keby si vyšla do ulíc len v bodyčku. Ak je to však niečo pre teba, smelo do toho. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VOGUE HONEYMOON (@voguehoneymoon)

11. Štucne 

Určite si pamätáš, aké boli štucne nesmierne trendy asi pred 10-timi rokmi. Hoci to nebolo tak dávno, dnes si štucne už nedá nikto. Možno ak si chceš zacvičiť v štýle 80-tych rokov. Zaručene však môžeme povedať, že v tomto prípade sa naozaj jedná o trend, a nielen o nejaký módny výstrelok z dielní návrhárov. Tento kúsok sa naozaj nosil, dokonca s veľkou obľubou. 

12. Šortky a dlhé rifle v jednom

Pre tie z nás, ktoré sa nevedia rozhodnúť, či dlhé alebo krátke rifle, toto je tiež voľba. Polovica džínsov je krátka, druhá naopak dlhá. Ide o pomerne zaujímavý kúsok, ktorý by sa vcelku dal nosiť, keby nevyzeral tak zvláštne ako vyzerá. Ak si však trúfaš na niečo podobné, pokojne si skús z nejakých starých riflí odstrihnúť jednu časť a skús, ako by to vyzeralo. Možno sa ti to zapáči a tento „trend“ sa stane naozaj trendom. 

Fashion Trends


Zdroj: mommyish.com

13. Asymetrické džínsy

Nevieš ako si predstaviť tento typ riflí? Ani my sme nevedeli. No jednoducho si predstav spojenie skinny a slouchy džínsov. Nie, nevzniknú z toho mom džínsy. Jedna časť riflí bude skinny a druhá slouchy. Áno, naozaj takéto spojenie niekto vymyslel. Bohužiaľ sme sa nedopátrali kto. Naozaj by sme radi tohto človeka jedného dňa stretli. 

Fashion Trends


Zdroj: mommyish.com

Ak sa ti naše tipy páčili, nezabudni navštíviť náš e-shop www.glash.sk, kde nájdeš najnovšie módne trendy nielen v oblasti oblečenia ale aj doplnkov. V kategórii BLOG nájdeš zase rady, ako kombinovať jednotlivé kúsky, čo dnes variť, či aké trendy ťa čakajú počas tohto roku. Nájdeš nás aj na Facebooku @Glash, na Instagrame @glash a na Pintereste @glashsk, kde nás môžeš označiť aj prostredníctvom hashtagov #glash a #glashgirls.

Zdieľaj článok s kamošmi:

Sleduj nás: