Bedrové nohavice zase v móde? Takto ich jednoducho zakomponuješ do svojho šatníka
Fashion
Publikované: 23.08.2022

Bedrové nohavice zase v móde? Takto ich jednoducho zakomponuješ do svojho šatníka

Buď ich miluješ alebo nenávidíš. Niečo ako tylové sukne.

Bedrové nohavice sú späť a sú odhodlané medzi módnymi trendmi už navždy zostať. Tu je návod, ako ich nosiť na základe trendov roku 2022. Neboj sa, bude to lepšie, ako si myslíš. 


Je fakt, že módne trendy smerujú k odhaľovaniu ženskej siluety. Nohavice a džínsy majú stále nižší pás, zatiaľ čo tričká sú čoraz kratšie. Trend, ktorý nás núti popasovať sa s nostalgiou z roku 2000 a po niekoľkých rokoch „vysokého pásu“ vymeniť obľúbené nohavice za niečo úplne iné, oveľa viac odhaľujúce. Tieto modely sa rozširujú, splývajú vo veľmi ľahkých látkach, pričom klasické čierne rovné nohavice sú nahradené bootcut strihmi a cargo nohavicami. Čo to teda pre nás znamená?

Blumarine

Modely odrážajú glamour rokov 2000-ich a ikonickú Paris Hilton: dievčenské farby so záľubou v ružovej. Nicola Brognano kombinuje nízke nohavice s veľmi ľahkými hodvábnymi blúzkami a asymetrickými kvetinovými topmi.

Coperni

Kolekcia navrhnutá špeciálne pre generáciu Z. Coperni dominuje prevažne čiernymi a khaki cargo nohavicami, umožňuje odhalenie pokožky s mikrotopmi a rozopnutými košeľami. Pokiaľ ide o nohy, tie sú vyvýšené platformami.

Dolce & Gabbana

Domenico Dolce a Stefano Gabbana (áno, to sú tie slávne mená, ktoré stoja za chodom módneho domu Dolce & Gabbana) sa snažia predviesť túto sezónu spodnú bielizeň. Vsadili na čipkované nohavičky alebo gumičku na spodnom práce s maxi logom (ďalšie oživenie 21. storočia!). Nohavice s nízkym pásom, ktoré upútali našu pozornosť, sú roztrhané džínsy, džínsy zdobené drahokamami a maskáčové nohavice.

Miu Miu

Tri rôzne spôsoby, ako nosiť nohavice s nízkym pásom v závislosti od tvojej nálady:
1. odvážne - ukáž bruško s mikro topom
2. odhaliť tenký prúžok kože s orezaným svetrom
3. zakryte sa košeľou zastrčenou do nohavíc.

Versace by Fendi - Fendi by Versace

Tri rôzne spôsoby, ako nosiť nohavice s nízkym pásom v závislosti od tvojej nálady:
1. odvážne - ukáž bruško s mikro topom
2. odhaliť tenký prúžok kože s orezaným svetrom
3. zakryte sa košeľou zastrčenou do nohavíc.

Tak čo? Presvedčili sme ťa o tom, že tento trend vôbec nie je taký zlý ako sa zdá? Ak áno, tak neváhaj a ukáž svoj štýl v uliciach! Nikdy nevieš, kde na teba čaká nejaká príležitosť a možno z teba bude influencerka alebo nová módna ikona! Tak hop šup, do tých najlepších outfitoch, ktoré doma skrývaš. 

Ak sa ti naše tipy páčili, nezabudni navštíviť náš e-shop www.glash.sk, kde nájdeš najnovšie módne trendy nielen v oblasti oblečenia ale aj doplnkov. V kategórii BLOG nájdeš zase rady, ako kombinovať jednotlivé kúsky, čo dnes variť, či aké trendy ťa čakajú počas tohto roku. Nájdeš nás aj na Facebooku @glash.sk, na Instagrame @glash.sk, na Pintereste @glashsk a na Tiktoku ako @glash.sk, kde nás môžeš označiť aj prostredníctvom hashtagov #glash a #glashgirls.

Vyskladaj si outfit z novej kolekcie ❤️

Zdieľaj článok s kamošmi:

Sleduj nás: